luni, 19 aprilie 2010

JOC!

Sa stiti ca nu numai copiilor de plac jocurile .
De cand am descoperit lumea bloggerilor am avut numai surprize placute. Cel mai mult mi-a placut ideea jocurilor . Asa am descoperit in dimineata asta ca exista un joc numit PIF (pay it forward ) .
Primele trei persoane care comenteaza la aceasta postare,vor primi in urmatoarele 365 de zile, un cadou facut de mine.In schimb trebuie sa posteze si sa continue la randul lor acest joc pe blogul lor.
Eu am intrat in joc de pe blogul Irinei : www.decupajart.blogspot.com

Sper sa cometeze cineva si postarea mea , ca sa am cui face cateva cadouri facute de mine. Apropo , pana acum nu am vorbit niciodata pe net despre cam ce mesteresc eu :) Ei, eu pictez icoane, ciupesc un pic din arta decupajului si de curand m-am apucat de broderii cu punct in cruce . Eventual revin pe viitor si cu rezultatele muncii mele . Un mic secret ar fi ca nu prea am spor la ele , dar poate cu ocazia jocului voi fi mult mai harnica :D

7 comentarii:

  1. Buna Andreea,eu ma alatur tie.Stii cum e...intri de pe un blog pe altul si uite ca am ajuns la tine.Eu am mai participat la un joc de pe blogul Csillei,chiar de doua ori si mi-a placut foarte mult asa ca m-am hotarat sa particip si la acest joc.Voi posta si eu despre acest joc :) Ramona

    RăspundețiȘtergere
  2. Ramona, n-ai idee cat de mult ma bucur ! :) Mi-era frica ca nu o sa vina nimeni pe blogul meu la joc. Eu sunt foarte noua in lumea blogurilor , dar m-a prins din plin. Haide-ti la joc, mai am nevoie de 2 concurente :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu mare placere am vrut sa particip pe blogul tau la joc!Stiu cum e cand esti la inceput,tocmai de aceea sunt jocurile acestea ca sa socializam :) Nici eu nu stiu sigur cate fete se vor inscrie,dar incerc :)Succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Andreea,ai primit adresa mea?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daaaaaaaaaaaa, sigur! Bine ai venit :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hi hi
    Bine ca am intrat ... informativ :)

    Ia sa postez si eu pe blogul meu.

    Tare fericita m-ai facut :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ajutor pentru Siluan

BAckground