duminică, 13 februarie 2011

Dumnezeu toate le lucreaza spre binele celor ce Il iubesc



Mare parte din timp mi-l petrec citind in ultima vreme. Iar dintre cartile intalnite in Cale, una mi-a devenit deosebit de draga. E vorba de o carte pentru copii "Binecuvantari pentru fiecare zi a anului - 365 de rugaciuni pentru cei mici" de Carla Barnhill. Chiar daca e pentru copii , eu o simt apropiata sufletului meu, pentru ca in cuvinte simple explica lucruri esentiale despre Dumnezeu.
Am pozat paginile mele preferate:





























O alta carte draga , dar dintr-un cu totul alt registru este "Sufletul meu, Temnita mea" a arhim. Simeon Kraiopoulos. Din ea am indragit mult urmatorul paragraf : "in orice stare ar fi cineva si orice i s-ar intampla, Dumnezeu la va iconomisi astfel incat sa fie spre binele lui. Omul nu trebuie sa se sperie. Trebuie sa stea linistit, sa asculte cum stau lucrurile , sa inteleaga, sa dobandeasca cunoastere de sine, sa afle din ce motiv i s-au intamplat , sa invete cum sa infrunte situatia, ce atitudine sa mentina , cum sa aiba rabdare, sa astepte si toate se vor arata spre binele sau."

2 comentarii:

  1. multumim de postare...chiar cautam o carte pentru suflet si sa o inteleaga si al meu bebe. o sa o caut si eu sa o cumpar...ai luat-o cumva de pe internet?."Binecuvantari pentru fiecare zi a anului - 365 de rugaciuni pentru cei mici" de Carla Barnhill.

    mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Laurita, eu am cumparat-o de la Catedrala, dar se gaseste si pe internet, am vazut ca e si pe site-ul editurii Sophia. Ma bucur ca iti place postarea !

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ajutor pentru Siluan

BAckground