miercuri, 28 iulie 2010

Decizii importante

Bună ziua!



Am văzut ce i-aţi scris Danielei, că noi trebuie să ascultăm de Dumnezeu şi astfel vom fi pe un drum bun, vom face alegeri corecte.
PROBLEMA este că nu-ţi dai seama mereu care e voia LUI şi faci singur o alegere, mai bună sau mai proastă.
Numai cei care trăiesc ca Sfinţii se poate spune că fac alegeri bune... şi nici măcar aceştia nu pot mereu să facă ceea ce e corect.
Decizii importante, gen ce facultate trebuie să urmez sau cu ce băiat trebuie să mă căsătoresc... acestea sunt foarte grele. De ce? Pentru că de acolo porneşte tot drumul tău în viaţă. Dacă ţii la un băiat foarte mult, te căsătoreşti cu el, ramai însărcinată şi el zice să faci avort pentru că bla bla... de multe ori asta şi faci pentru că depinzi de el sentimental mai ales, că să nu mai zic că foarte mult şi financiar (nu e cazul meu cu avortul am dat un exemplu).
Dacă alegi să faci o facultate... chiar dacă nu îţi place, dar na trebuie să ai o diplomă şi să nu-i faci de râs părinţii... altă decizie f. f. f. proastă, ajungi apoi să ai un job pe care-l urăşti, ai frustrări, urăşti pe cei de lângă tine, mănânci, te culci, te duci la serviciu (care nu are nici o semnificaţie pentru tine, ci doar prin el îţi procuri mâncarea).
Ce viaţă e asta???
Dacă părinţii, mama şi tata, nu te-au condus spre un drum bun pentru că de... sunt şi ei oameni păcătoşi şi au făcut tot ce au putut mai bine, faci alegeri peste alegeri care îţi conduc viaţa şi MULTORA LE E TEAMĂ S-O IA DE LA CAPĂT ŞI SE LASĂ CONDUŞI.
Cât regret că nu am făcut o anumită facultate şi multe altele. Lupt cu mine s-o iau de la capăt, dar e greu.
Asta e ceea ce am avut de spus. Mai revin dacă mai e ceva.
Mulţumesc!
O zi cu bucurie la toată lumea,
Ştefania

..Draga mea Ştefania


Da, ai dreptate, o alegere proastă îţi face viaţa proastă! Dar, viaţa, oricât de proastă ar fi are marele avantaj că poate fi oricând luată de la capăt! Nu există fundătură a vieţii care să nu poată fi schimbată în poartă nouă! În nou început! Asta e viaţa! O aventură minunată şi incredibilă cu Domnul şi Dumnezeul nostru atât de iubitor şi răbdător. El nu ne promovează după medie! Ci după deschiderea pe care o avem la harul Lui şi asta se învaţă! Unii mai greu, alţii mai uşor! Dar când ai spus DA, nici un nu trecut nu mai are nici o putere. Toată bucuria vine prin acel Da
Curaj! Totul e să fim cu El şi să căutăm harul Lui şi Împărăţia Lui!

 
Cu drag şi încredere,

M. Siluana

Un comentariu:

  1. Multumim, Andreea, pentru postare!
    Ce frumos ne spune Maica, noua, tuturor, in raspunsul dat Stefaniei: "Asta e viaţa! O aventură minunată şi incredibilă cu Domnul şi Dumnezeul nostru atât de iubitor şi răbdător."
    Te imbratisez! Sper ca esti bine!

    P.S. Ti-am lasat un raspuns pe blogul meu, in postarea cu icoana!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ajutor pentru Siluan

BAckground