luni, 14 iunie 2010

Intoarsa de la cursul de Comunicare in Biserica cu Maica Siluana

Ieri m-am intors cu mare bucurie de la Iasi unde am participat la cursul de comunicare si comuniune in Biserica organizat de Centrul de Formare si Consiliere Sf.Arhangheli Mihail si Gavril. Centrul din Iasi e foarte frumos, manastirea chiar daca e una in mijlocul orasului este o oaza de liniste. Am fost 12 participanti la curs iar in doar doua zile am reusit prin exercitiile date sa ne apropiem . Maica Siluana a fost la fel ca si in conferintele care imi sunt atat de dragi . Si totusi acum cand ii citesc cartile sau ii ascult conferintele parca altfel le pricep.
Cursul face parte dintr-o serie de 6 cursuri, primul fiind doar "de incalzire " cum ziceau maicile. Abia astept sesiunea urmatoare, din pacate abia in noiembrie. Dar pana atunci pentru oricine doreste maicile ofera posibilitatea realizarii online a unui seminar "Labirintul codependentie" Il recomand tuturor, indiferent ca vi se pare ca aveti o problema sau nu in a relationa cu voi sau cu cei din jur.
Mai jos pun cateva poze de la centru:


8 comentarii:

  1. Minunat, Andreea, ca ai reusit sa incepi cursurile!
    Cat dureaza toata sesiunea de formare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Mariana, ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta ocazie. O sesiune dureaza 2 zile iar in total sunt 6 sesiuni. Nu stiu la ce frecventa se fac. Acum noi vom merge pentru sesiunea 2 abia in noiembrie din cauza programului incarcat de la centru. Sunt 11 grupe formate, pana ajung toate la rand...plus celelalte activitati ale maicii Siluana...e de inteles ca nu prea e timp :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de bucurie! Totodata mi-au dat lacrimile de emotie, pret de cateva minute am privit pozele si acum retraiesc momentele deosebite pe care le-am simtit in prezenta Maicii noastre dragi.
    Mai astept vesti, cu nerabdare. Te imbratisez, cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Rafaela, mi-a saltat si mie sufletul de bucurie citind comentariul tau . Ma bucur tare mult ca ti-am adus un zambet de emotie.Ai fost si tu la cursurile maicii?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ei, ce bucurie pentru tine, Andreea! Şi ce amintiri frumoase pentru mine :). Noi am făcut sesiunile grupate în 2 reprize de câte o săptămână. Minunat şi de mare, mare folos!
    Am câteva imagini aici:
    http://daruindveidobandi.blogspot.com/2008/08/manastirea-sighisoara.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Am fost si eu. Din acest motiv, ti-am multumit, ca mi-ai reamintit de bucurie. Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iertare, e cu binecuvantare postarea fotografiilor de la Centrul de Formare?

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne ajuta! Nu , din pacate nu m-am gandit sa cer voie la centru,mai ales ca am vazut cand faceam pozele si nu mi s-a spus nimic.M-am gandit ca daca sunt poze fara persoane si doar cu detalii, nu e o problema. Posibil sa ma fi gandit gresit. Daca stiti dvs ca nu e voie sa-mi spuneti va rog. Pana atunci ma interesez si eu. Multumesc pentru atentionare .

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ajutor pentru Siluan

BAckground